POLLOZHANI:KËTA TË TRE QË PO VDESIN POLITIKISHT DUAN TA NGJALLIN XHENAZEN

Shpëtim Pollozhani

Sikurse që dështoi Nastradini i Ballkanit-Tito me kombin Jugosllav, ashtu do të dështojë edhe kjo aventurë e Mini Shengen Ballkanik e tre aventurierëve politikë, të cilët mendojnë se ia fusin tjetrit ujin nën rrogoz.
Kush i jep të drejtë Ramës dhe Zajkos të flasin në emër të shqiptarëve. Rama dhe Zajko përfaqësojnë vetëm votuesit e vetë.
Të gjithë shqiptarët duhet të çohen në një rrevoltë mbarëkombëtare kudo që janë që t’ia marrin Ramës të drejtën për të folur në emër të gjithë shqiptarëve.
Vetëm një rrevoltë mbarëkombëtare mundet ti shporrë nga skena politike këto monstra që janë në gjendje edhe babanë e vetë ta hanë vetëm për të qenë në pushtet.

Loading...
loading...Loading…


loading…