Proaqua e Strugës me njoftim:Kemi havari prandaj nuk ka ujë

NPN Proaqua Strugë I njofton qytetarët e Strugës së për shkak të dy havarive të mëdha në pompat kryesore që bëjnë furnizimin me ujë të qytetit dhe rrethinës, ditët që kaluan dhe në ditën e sotme ka pasur dhe do të ketë shtypje dukshëm të zvogëluar të shtypjes së ujit dhe madje në disa vendbanime edhe ndërprerje të furnizimit me ujë të pijshëm.
Ekipet tona janë në teren dhe punojnë 24/7 që ti sanojnë sa më shpejt këto havari dhe furnizimi me ujë të pijshëm të kthehet në normalitet.
I lusim të gjithë qytetarët për mirkuptim dhe durim në këto momente të vështira.
Me respekt,
NPN Proaqua Strugë.

МЈП Проаква Струга ги известува граѓаните на Струга дека поради две големи дефекти кај главните пумпи што го снабдуваат градот и околните села, изминативе денови па и денес имало и ќе има видливо намален притисок на водата за пиење, дури и на некои места ќе има и прекин на водоснабдувањето.
Нашите екипи се на терен и работат 24/7 за што побрзо да ги санираат овие дефекти и водоснабдувањето да се врати во нормала.
Ги молиме сите граѓани за разбирање и трпение во овие тешки моменти.
Со почит,
МЈП Проаква Струга.

Loading...
loading...Loading…


loading…