Protestë me dele në sheshin e Lionit

Barinjtë francezë kanë sjellë sot delet në sheshin kryesor të Lionit, për të protestuar kundër mbrojtjes së ujqërve nga qeveria.

Bujqit janë ankuar se ujqërit po ua dëmtojnë kopetë e tyre të deleve dhe po u shkaktojnë humbje të mëdha financiare.

Loading...
loading...Loading…


loading…