Protestë në Idrizovë, 4-5 të dënuar qëndrojnë në një qeli (FOTO)

– Protestë masovike në burgun më të madh në vend. Të burgosurit e Idrizovës sot kanë protestuar, ndërsa janë ankuar për kushtet e këqija në kohë të krizës së koronavirusit. “Në një dhomë qëndrojmë nga 4-5 të dënuar, pa kushte mbrojtëse nga virusi korona. Higjiena është katastrofalr. Edhe gardianët janë pa dorashka dhe maska mbrojtëse. Na kanë lënë në mëshirë të virusit”, thonë për gazetën KOHA të burgosurit. Në ndërkohë, të dënuarit nuk kanë pranuad të futen në qelitë e tyre derisa drejtoria e Idrizovës të plotësojë kushtet për mbrojtje nga virusi

Loading...
loading...Loading…


loading…