Reklamo ketu!

Qëndroni shumë ulur? Mos e bëni më!

Shkuarja në palestër është tani një skenar i jetës ose i vdekjes.

Të qenit i ulur është më keq për shëndetin tuaj sesa pirja e duhanit, thotë një studim i ri, transmeton lajmi.net.

“Duke qenë i papërshtatshëm në një punë rutine ose në një punë stresi test ka një prognozë më të keqe, sa i përket vdekjes, sesa duke qenë hipertension, duke qenë diabetik ose duke qenë një duhanpirës. Ne kurrë nuk kemi parë diçka të theksuar si kjo dhe si objektive si kjo “, tha bashkëautori i studimit, Dr Wael Jaber, për CNN .

Gjetjet rrjedhin nga një studim i më shumë se 120,000 njerëzve nga viti 1991 deri në vitin 2014.