Reklamo ketu!

Ramiz Merko ndalon pijet dhe ushqimin në komunën e Strugës gjatë Ramazanit (Dokument)

Kryetari i komunës së Strugës, Ramiz Merko, ka shpallur urdhëresë zyrtare me të cilën ndalon ushqimin dhe pijet në zyrat e komunës deri sa zgjatë muaji i Ramazanit, shkruan Gazeta Lajm. “Urdhëresë: Deri te të gjithë të punësuarit e administratës komunale. Ndalohet sjellja e ushqimit, pijeve dhe pirja e duhanit nëpër zyra gjatë kohës së agjërimit në muajin e Ramazanit”, thuhet në urdhëresën e kryetarit të komunës së Strugës, Ramiz Merko.