Reklamo ketu!

Ramiz Merko uron maturantët e Strugës

Të dashur maturantë,
Mbarimi i mësimeve në shkollën e mesem është një çast shumë i rëndësishëm për ju dhe të gjithë njerëzit. Është çast i kalimit nga faza e adoleshencës në fazën e pjekurisë, çdo shoqëri ka nevoj për rini të arsimuar të shëndoshë dhe përparimtare.
Uroj nga zemra që secili nga ju të marrë një vendim të drejtë për jetën e vet, familjen dhe shoqërinë. Gjithashtu uroj që secili nga ju nesër të vazhdojë rrugëtimin e tij sepse kështu mund të garantohet ardhmeri e ndritur për veten dhe shoqërinë.
Në emer të komunës së Strugës ju uroj nga zemra ju priftë e mbara.

Dr. Ramis Merko

Zyra për Marrëdhënie me Publikun-Komuna e Strugës