Reklamo ketu!

Ramush Haradinaj tregon për rrahjen me ushtarët rusë: Kush kë e grushtoi i pari?


Kryeministri Ramush Haradinaj ka folur për rrahjen me ushtarët e Rusisë në Kosovë.

“Problemi ka qenë se rusët nuk kanë qenë forcë paqësore. Ata erdhën dhunshëm”, tha Haradinaj.

“Për Rahovec edhe Pejë unë kam qenë pjesë e kundërshtimit mos me i lanë me hy”, tha ai.

Me një prej këtyre raste, ishte Haradinaj ai që kishte godit një ushtar rus.

‘Kanë dalë plot rusë dhe unë s’kam dashtë me u ndalë. Njëri e kapi Ahmet Isufin. Kur e pashë që e kapi Ahmetin më kcej filmi. E kam godit i pari unë me grusht dhe syzet e diellit ia ngula në diell. Atëherë më s’ka pasë çka me bo”, shpjegoi ai.