Ratkoceri: Nuk kemi Albin Kurtin këtu

 Botuesi dhe themeluesi i gazetës KOHA, Arben Ratkoceri, thotë se entuziazmi i reflektuar në Maqedoni pas formimit të Qeverisë në Kosovë vjen nga dëshira që ndryshime të ndodhin edhe në Maqedoni.

Megjithatë, sipas tij, diçka e tillë është e vështirë që në disa ditë impakti i formimit në Qeveri në Kosovë të reflektohet edhe në Maqedoni, sepse këtu nuk kemi Albin Kurt.

Loading...
loading...Loading…


loading…