Reagon Alim Hajredini :Vazhdon masakrimi i pishave në Strugë, asnjë reagim. Sa keq, sa turp

Profesori universitar Alim Hajredini njëkohësisht një nga trajnerët e njohur sportiv në Maqedoni, që Strugës i ka sjellur medalje të shumta me sportistët e tij nga kompeticone të ndryshme ndërkombëtare dhe vendore ka reaguar ashpër për prerjen pa kriter të pemëve (pishave) në qytetin e Strugës. “Vazhdon masakrimi i pishave në qytet.


Ishin shumë, mbetën edhe tre, por sot iku edhe një.
E nesër?
Asnjë reagim. Sa keq, sa turp” shkruan profesori Alim Hajredini. (StrugaLajm. com)

Loading...
loading...Loading…


loading…