RENT A CAR “IDEAL”është zgjidhja më e mirë dhe më e shpejtë në Strugë!

Kompania tashmë me renome në Strugë në ofrimin me qira të makinave “Ideal- Rent A Car” përvec se ofron makinat në destinacionin që kërkon klienti garanton se makinat plotësojnë të gjithë standartet për stinën e dimrit.

RENT A CAR “IDEAL”është zgjidhja më e mirë dhe më e shpejtë në Strugë për të ardhur deri te një makinë me qira.RENT A CAR “IDEAL”që ndodhet në rrugën “Marks Engels”disponon vetura të modeleve të fundit të cilat bëhen të disponushme për ju pa shumë procedura me çmime të volitshme. Ju mund të merrnim më shumë informacion për RENT A CAR “IDEAL” nëpërmjet profilit në Facebook apo cel:070 740 433

Loading...
loading...Loading…


loading…