Reklamo ketu!

Rrahje në një fshat të Strugës,njofton policia

Lajmerim:

Më 16 Prill të vitit 2019, rreth orës 10:00, në oborrin e shtëpisë pronë e J.L nga fshati Oktis i Sruges , është bërë prishja e rendit publik dhe qetësisë me rrahje fizike e kryer nga M.D i fshatit Oktis ndaj një qytetari nga fshati Shum.

Stacioni i Policisë në Strugë ndërmer të gjitha masat dhe aktivitete për zbardhjen e plotë të rastit pas së cilës do të ngrihen paditë e duhura.

Sektori për Punë të Mbrendëshme Ohër
Zyra për marëdhënie me publikun