Reklamo ketu!

Rubin Zemon,egjiptiani nga Struga bëhet deputet

Ne emer te shoqates qe e perfaqesoj Asociimi per Integrimin Egjiptian PTAH, dhe ne emer tim personal i urojme pune te mbare ne detyren qe e mori sot si deputet ne Parlamentin e R.M i nderuari Dr.Rubin Zemon.Tani erdhi koha qe edhe ne Egjiptianet dal nga dal te na dergjoet zeri.

Toni Biçak