Sa “like” meritojnë këto maturante shqiptare me veshje kombëtare? (Foto)

Muajin maj e karakterizojnë mbrëmjet e maturës, kurse aktuale janë edhe veshjet e maturantëve dhe maturanteve. Maturantet shqiptare shkëlqejnë me veshjet e tyre, kurse veçanërisht bien në sy vajzat që zgjedhin veshje kombëtare.

Loading...
loading...Loading…


loading…