Reklamo ketu!

FOL:Drejtori që duhet të kujdeset për zbatimin e Ligjit për Gjuhën Shqipe, nuk din vetë ta shkruajë atë

Drejtori që duhet të kujdeset për zbatimin e Ligjit për Gjuhën Shqipe, nuk din vetë ta shkruajë atë. Në vend të Janinë e ka shkruajtur Janjinë.
Ylber Sela është profesor universitar me biografi të pasur akademike. Ai së fundmi u propozua dhe u emërua nga BDI-ja për Drejtor të Agjencisë për Zbatimin e Ligjit të Gjuhëve.FOL.MK