Reklamo ketu!

Shaban Murtishi në Kampionatin Shtetëror në karate

Ditën e shtunë (24.02.2018) në Shtip, do të zhvillohet Kampionati Shtetëror në karate për senior. Në këtë kampionat me një sportist do të paraqitet edhe Klubi i Karatesë “Drini” nga Struga.
Sportisti i mirnjohur Strugan, Shaban Murtishi do të paraqitet në kategorinë -60 kg. Në këtë kategori janë paraqitur 6 sportistë nga klube të ndryshme.
Nga muaj dhjetor 2017 dhe deri më sot, jemi duke u pregaditur në mënyrë shumë serioze per këtë aktivitet shumë të rëndësishëm për ne, pasi që ky kampionat është kualifikues për Ballkaniadën qe këtë vit do të zhvillohet më 24 mars ne Stamboll të Turqis dhe më të mirët nga këto dy aktivitete, do të kualifikohen për kampionatin Evropian në karate që do të zhvillohet në muajin Maj, në Serbi.