Shembën shtëpinë e gjyshit për të gjetur thesar, tronditen nga ajo çfarë gjetën

Një familje nga Elbasani vendosi të shembë shtëpinë e gjyshit, me mendimin se në themelet e saj do të mund të gjenin thesar. Por, jo vetëm që nuk ndodhi kështu, por pjesëtarët e familjes gjetën gjëra krejt të çuditshme dhe pa asnjë lidhje pasurie.

Tre djemtë vendosën që së bashku të bënin një “krim”. Shtëpia e gjyshit, që ndodhej pak larg shtëpisë së tyre dhe sipas fotos që shoqëron këtë shkrim ishte edhe në gjendje tejet të amortiozuar u shemb dhe në thelemet e saj, ata gjetën një arkë, që nuk kishte brenda asnjë thesar.

Në pak sekonda kanë menduar se gjetën një thesar të fshehur nga gjyshi. Ndaj me shumë kërshëri kanë nisur ta hapin. Sapo kanë hequr kapakun, janë shtangur nga ajo që kanë parë.

Loading...
loading...Loading…


loading…