Reklamo ketu!

Sherr në Misleshovë të Strugës,policia merr masa

Më 13 janar të këtij viti, në orën 16, në fshatin Misleshovë të Strugës, nga ana e A.F. (37) Strugë, është  bërë prishja e rendit publik dhe qetësisë.

Personi në  fjalë ka thyer  arkën fiskale dhe sende të  tjera të vendosura në banak, me çka  T.L (51) nga Struga ka marrë lëndime trupore.

Stacioni i Policisë në Strugë  ndërmer të gjitha masat dhe aktivitete për zbardhjen e plotë të rastit pas së cilës do të ngrihen paditë  e duhura.

Sektori për Punë të Mbrendëshme Ohër

Zyra për marëdhënie me publikun