Sherr në një fshat të Strugës

Është prishur rendi dhe qetësia në Radozhdë.

Më 22.06.2019 në ora 23,40 në Radozhdë në objekt hotelerik A.H nga Llabunishti fizikisht ka sulmuar fizikisht I.A nga i njëjti fshat.Policia po heton rastin.

Loading...
loading...Loading…


loading…