Shfrenohet çifti në Sarandë, bëjnë seks në ballkonin e shtëpisë ( Video+18)

Me sezonin e verës, nuk mungojnë as skenat e nxehta kryesisht në Jugun e vendit. Videoja e mëposhtme është regjistruar në Sarandë, ku shfaqet një çift duke bërë seks në ballkonin e apartamentit.

Kjo skenë ka nxitur reagimin dhe të qytetarëve të tjerë, të cilët e kanë denoncuar aktin, pasi rrotull mund të kishte dhe fëmijë, që mund të bëheshin vëzhgues të kësaj pamjeje.

Për më shumë shihni videon e mëposhtme:

Loading...
loading...Loading…


loading…