Shkuan mërgimtarët, Veleshta po zbrazet!

Nuk ka më rrugëve kolonë automjetesh, nuk ka më dasma siç kishte në muajin korrik.Ata shkuan nëpër vendet e tyre ku punojnë dhe veprojnë. Me vete morën edhe shumë fejesa me të rinj e të reja nga vendlindja, të cilët ju bashkangjitën atyre duke kërkuar një “jetë më të mirë” në vendet e Bashkimit Evropian. Largimi i tyre ështe fatkeqësi kombëtare, së cilës i kontribon varfëria dhe papunësia. Vit pas viti numri i mërgimtarëve po rritet, e Atdheu po zbrazet!

Loading...
loading...Loading…


loading…