Reklamo ketu!

Shoqata Islame-Ladorisht donacion për shkollën “Ashim Agushi’

Shoqata Islame Ladorisht sot ka dhuruar mjete higjienike për shkollën fillore “Ashim Agushi” Ladorisht.Ky donacion sipas kësaj Shoqate do të shpërndahet edhe në shkollën e f.Zagracan dhe f.Frengovë.Ndërkohë, Shefi Cenka drejtori i shkollës “Ashim Agushi” pasi falenderoi donatorët vlerësoi këtë Shoqatë për kontributin dhe transmetimin e vlerave humane në këtë lokalitet të Strugës.(Strugalajm.com)