Reklamo ketu!

Shpëtim Pollozhani godet:Diskrimimi s’ka fund

Nje nder njëmijë diskriminimeve që u bëhen shqiptarëve nën shtetin e fyromasve është edhe përdorimi i gjuhës shqipe. Në ish Jugosllavi importoheshin medikamente nga e gjithë bota. Mereni me mend, udhëzimi i përdorimit ishte edhe në shqip. Sot në FYROM nuk gjen asnjë medikament ku udhëzimi është në gjuhën shqipe dhe përskaj të gjithë kësaj katrahure del një Kuisling shqiptar i pushtetit dhe deklaron se shqiptarët nën FYROM, asnjëherë nuk kanë qenë më mirë !!??