Shpëtim Pollozhani:MESAZHET E PROTESTËS SË NESËRME

Shpëtim Pollozhani

  1. Të niset iniciativë në Parlament për anulimin e ligjit që i sanksionon të gjithë ata që i publikojnë bisedat e përgjuara. Publikimi i bisedave të përgjuara është interes publik.
    Edhe Komisioni i Venecias rekomandon publikimin e të dhënave me interes publik.
  2. Të rivlerësohen dhe të rigjykohen të gjithë rastet e proceseve të fabrikuar deri tek Rasti i Lagjës së Trimave.
  3. Të hiqen barikadat në destinacionin e përcaktuar të protestuesve. Protesta është e lajmëruar, ka organizator. Ka sigurimin e vetë dhe është paqësore kundër tre hienave të politikës shqiptare.
    Bisedat që i publikon El Çeka janë exheli i tre hijenave të politikës shqiptare nën MV.