“Shpresa”e Veleshtës niset për në Festivalin Ndërkombëtar në Bullgari

Sot (23.08.2019), Ansambli “SHPRESA” udheton per ne Festivalin Nderkombetar “SUNNY OLYMPIA”, Bulgari.
Ne kete festival Ansambli do te prezantohet me 7 valle dhe veshje.

Loading...
loading...Loading…


loading…