Shqipëria në avantazh, shënon Bekim Balaj

Është zhbllokuar rezultati në Shqipëri-Andorra që në minutën e gjashtë me gol të Bekim Balajt.

Asisti u dhurua nga Odise Roshi dhe shkodrani nuk fali me kokë.

Ky është goli i dytë për sulmuesin në këto eliminatore.

Loading...
loading...Loading…


loading…