Reklamo ketu!

Si lindi dashuria mes Edi Ramës dhe Lindës (FOTO)

Histori e denjë për filma, si lindi dashuria mes Lindës dhe Ramës (FOTO)

Kryeministri Edi Rama prej 5 vitesh ka lidhur martesë me Linda Ramën.

Të dalë nga lidhje e martesa të dështuara, kryeministri Edi Rama, asokohe në opozitë vendosi të lidhë jetën dhe të krijojë familje me ekonomisten Linda Rama.

Por si lindi historia e dashurisë mes tyre?

Fillimisht fëmijët e çiftit, djali i Ramës, Gregori dhe vajza e Lindës, Rea, kanë qenë shokë klase, dhe shoqëria e tyre e ngushtë ka bërë që edhe prindërit e fëmijëve të takohen me njëri-tjetrin.

Gregori e ka ftuar disa herë Raean për hipizëm në fshatin Pezë, ku më parë jetonte Edi Rama, dhe vajza shkonte e shoqëruar nga e ëma.

Kështu çifti është takuar herë pas here, takime të cilat janë bërë shkak për të krijuar më shumë afrimitet, duke krijuar në këtë mënyrë edhe një lidhje dashurie mes Ramës e Lindës.

Njohja dhe lidhja e tyre ka zgjatur rreth dy vite, lidhje e cila u kurorëzua në martesë.