Skender Rexhepi -Zejdi: Koalicioni Alternativa-ASH i qëndrueshëm dhe opsion fitues

“Ne mbetemi në qëndrimin se koalicioni Alternativa-Aleanca do të ishte koalicioni fitues i këtyre zgjedhjeve dhe, që është më e rëndësishme, do të ishte koalicioni më i qëndrueshëm edhe pas zgjedhjeve, pasi që nga koalicioni trepalësh që ju e përmendni, kjo pjesa e qëndrueshmërisë do të zbehej pas zgjedhjeve pikërisht nga partneri i tretë hipotetik i këtij koalicioni, prijësit e të cilit janë të prirur për lëkundje të tilla joparimore”, tha Skender Rexhepi-Zejdi nga Alternativa.

Loading...
loading...Loading…


loading…