Sonte Struga në ora 19:00 :Një qetësi absolute

COVID19

“Histori!!! Struga plotesishtë e zbrazët nga situata e covid19!
Shpresojmë që kjo situatë e trishtë të kalojë sa më shpejt dhe ti kthehemi jetës norale.
Fotografite u shkrepën sonte në ora 19:00″ ka shkruar fotografi Faton Murati.

SHARE

Loading...
loading...Loading…


loading…