Reklamo ketu!

Spahiu: “Ushtria e djajve” me ndihmën edhe të “xhindëve shqiptarë”, pse po e sulmon Ali Ahmetin dhe Musa Xhaferin


Si për “rastësi”, pas zgjedhjeve presidenciale dhe ngritjes elektoral te BDI-së, gjë që tregon se është e pa mposhtur në skenën polike të Maqesonisë së Veriut, rifilloi sulmi i mirë strukturuar si në viti 2016-n , nga “ushtria e djajve” me ndihmën edhe të “xhindëve shqiptarë”, kundër strukturave të BDI-së, e veçanërisht Ali Ahmetit dhe Musa Xhaferit, dy udhëheqësve të Lëvizjeve ilegale dy dekadëshe dhe të luftërave çlirimtare shqiptare në Ballkan.


Si për “rastësi” , për dy ditë, sikur të jetë e koordinuar nga e njëjta strukturë, ndodhën dy ngjarje interesante kundër udhëheqësve të BDI-së:
1. Ripublikimi i përgjimeve të publikuara edhe në 2006-n, me qëllim denigrimin e udhëheqësve të BDI-së, dhe
2. Vendimi i Gjykates së Apelit për të pranuar ankesën e ish krye Udbashit famëkeq antishqiptar, Sllobodan Bogoevskit, e cila poashtu me qëllim dëmtimin e Ali Ahmetit dhe Musa Xhaferit.
Koeçidencë, a?
Këta “koeçidenca” do të egzistojnë gjersa të egziston BDI dhe Ali Ahmeti, kundër të cilit nuk do të ndalen kurrë tentimet nga shërbimet djallëzore sërbo-sllave, në bashkëpunim edhe me disa “xhindë shqiptarë”, për t’ia shpaguar atij për atë që ai bashkë me shokë u bëri gjatë dy dekadave të fundit.
Dhe si për rastësi, edhe sikur të duash t’ia fshehësh marrëzinë të marrit, mjafton me e lënë dhe pa e vet, ai marrezinë kallëzon vetë!