Reklamo ketu!

Njoftim i rëndësishëm nga”Ajro-M”, për ata që duan të punojnë në Gjermani(Foto)


Kompania “Ajro-M” qe prej vitesh operon në Zvicër tashmë ka shtrir aktivitetin edhe në Gjermani me seli në Nurmberg-Stuttgart.”Ajro-M” falë punës dhe përvojës disavjeçare ka arritur të shëndrrohet në një kompanit më të kërkuara në fushën e sistemimit të dyshemeve me të gjithë matrialet e kërkuara në treg. Si pasojë e rritjes së vëllimit të punës, kjo kompani ofron vende të reja pune për shtetas të Maqedonisë që kanë të rregullimin qëndrimin në Gjermani,gjithashtu kjo kompani pranon aplikime dhe merr përsipër të rregullojë lejen e qëndrimit për ata shtetas të Maqedonisë që do të aplikojnë dhe do të pranohen në punë te “Ajro-M”.Për më shumë info kontaktoni në cel:0041798575966