Fc Struga -Trim Lum në turneun “Kupa e Pavarsise”

Federata Shqiptare e Futbollit edhe kete vit organizon turneun per 105 vjetorin e pavarsise se Shqiperise ku marin pjese 4 klube dhe ate nje nga Shqiperia, nje nga Maqedonia nje nga Kosova dhe nje nga Mali i Zi. Tirana, fituesja e kupes se vitit te kaluar perfaqeson Shqiperine, Kf Liria e Prizrenit perfaqeson Kosoven, Kf Otrant nga Ulqini perfaqeson Malin e Zi si dhe Fc Struga Trim Lum eshte perfaqsuese e klubeve shqiptare te Maqedonise.
“Kupa e pavarsise” mbahet me 28 nentor kete rradhe ne qytetin e Korces. Ekipi strugan do udhetoje nga e hena me ftese te FSHF. I urojm suksese Fc Struges.

Loading...
loading...Loading…


loading…