Reklamo ketu!

Njoftim i rëndësishëm :8 vende të lira pune ofrohen nga call-center

Një kompani e njohur nga Shqipëria në Strugë së shpejti do të startojë me punë duke ofruar një mundësi të mirë punësimi për të rinjtë .Kompania në fjalë do të hap një call-center dhe ofron në tregun e punës 8 vende të lira, për të rinj të motivuar të cilët do të duhet të njohin gjuhën gjermane.
Të gjithë të interesuarit, për më shumë informacione të paraqiten në ambientet e hotel ‘’Blue Sky’’ ku kjo kompani ka zyrat apo në cel: 070 434 009