Strugani njofton policinë se ka gjetur një bombë para shtëpisë

Më 13.02.2020 rreth orës 20.10 në Stacionin Policor të Strugës, S.S (54) nga Struga raportoi se ai kishte vërejtur një bombë të paeksploduar të Luftës së Dytë Botërore para shtëpisë së tij në Rrugën “Edward Cardell”.

Më 14.02.2020 u krye një kontroll dhe bomba u largua nga një person i autorizuar nga Drejtoria për Mbrojtje dhe Shpëtim për veprime të mëtejshme.

Loading...
loading...Loading…


loading…