Strugani pasi gjeti kuletën dhe një kartë pagese i shfrytëzoi, paditet nga policia!


Policia e Strugës paraqet kallëzime penal ndaj 43-vjeçarit M. E nga Struga, për shkak të dyshimit për kryerjen e veprës “akses i paautorizuar dhe dëmtim i sistemit pagesor”.

Më datë 04/11/2019 në rrugën Risto Krle në Strugë, S. J i dëmtuar, 65 vjeç, raportoi se kishte humbur portofolin me kartën e pagesës dhe para. I dyshuari e gjeti portofolin në të njëjtën ditë tërhoqi në mënyrë të paligjshme paratë nga bankomati, njofton Ministria e Brendshme.(Strugalajm.com)

Loading...
loading...Loading…


loading…