Reklamo ketu!

Audicion për film në Strugë:Ja kur dhe ku zhvillohet

Ne date 10 prill 2018 nga ora 10:00 deri ne oren 18:00 ne ambjentet e Teatrit Poshka….. mbahen audicionet per djem nga mosha 13-15 vjec mbi filmin artistik “Liqeni im” me regji dhe skenar te Gjergj Xhuvanit. Te gjithe te interesuarit te paraqiten ne vendin dhe orarin e lart permendur.
Ju falenderojme!