Takimi Sela-Gashi në Strugë, ka qënë i rastësishëm?


Takimi Sela Gashi në Strugë, ka qënë i rastësishëm


Në media po qarkullon një foto ku shihet kreu i Aleancës Ziadin Sela dhe ai i Alternativës Afrim Gashi gjë që ka prodhuar një mori intrepretimesh dhe hipotezash.

Strugalajm nga burime të besueshme brenda Aleancës konfirmon takimin por thekson se i njëjti ishte i rastësishëm dhe ka ndodhur në restorantin Aquarius në Strugë para disa ditëve ku Sela dhe Gashi kanë qënë në forume të ndryshme.(Strugalajm.com)

Loading...
loading...Loading…


loading…