Reklamo ketu!

Talat Xhaferi i’bën”deputetët ”LULEDIELL”

Për qëllim t’u ndihmojë fëmijëve të hospitalizuar në Klinikën për onkologji në Spitalin e Shtetit “Nënë Tereza”, me sëmundje të gjakut, kancer dhe leukemi deputët e Maqedonisë në krye me Talat Xhaferin u bën pjesë e fushatës humanitare ”Maqedoni t’i je luledielli.