Tetovë: Shikoni muzikantët si e harrojnë dhëndrin dhe nusen kur e shofin Porshenë (Video)

Tetovë: Shikoni muzikantët si e harrojnë dhëndrin dhe nusen kur e shofin Porshenë.

Kjo video tregon se botën sot e rrotullon paraja.

Ndoshta kjo video ilustron mjaft mirë faktin se tashmë paraja drejton gjithçka.

Loading...
loading...Loading…


loading…