U VRANË NGA TRADHËTIA/ Këta janë emrat e 40 ushtarëve të UÇK-së që ranë në pritë të ushtrisë serbe

Me 14 dhjetor të vitit 1998 ushtarë të UÇK-së ranë në pritë të ushtrisë serbe. Deri më sot kjo tragjedi kombëtare ka mbetur e pandriquar, shkruan MekuliPress.

Më poshtë emrat e ushtarëve të UÇK-së, që vdiqën duke luftuar me forcat e ushtrisë dhe të policisë serbe në Gorozhup të Pashtrikut:

Mujë Krasniqi,

Rifat Mziu,

Ilir Asllani,

Afrim Musliu,

Agim Mziu,

Agron Mehmeti,

Ali Krasniqi,

Arben Hyseni,

Astrit Bytyçi,

Bashkim Krasniqi,

Bekim Bytyqi,

Beqir Gashi,

Besim Qarri,

Enver Olluri,

Fadil Rashiti,

Faton Gjylani,

Gani Elshani,

Gani Zogaj,

Hafir Bajrami,

Haki Prokshi,

Hazir Selimaj,

Hysen Bujupi,

Hysni Kajtazi,

Isa Morina,

Isa Olluri,

Kadri Ademaj,

Kadri Gashi,

Luljeta Shala,

Mentor Ibriqi,

Mevlan Hoxha,

Muhamet Dervishi,

Maliq Karaçica,

Naser Kelmendi,

Qamil Olluri,

Ramadan Elshani,

Selim Selimi,

Sylejman Elshani,

Qenë Qenaj,

Veli Ballazhi,

Xheladin Xheladini, dhe

Avni Kutllovci.

Lavdi të gjithë të rënëve që dhanë jetën për të mbrojtur identitetin, historinë, Flamurin Kuq e Zi dhe për çlirmin nga Serbia fashiste!

Turpi i mbuloftë gjithë ata që njollosen luftën e kombit shqiptar për çlirm nga okupatori serb!

Loading...
loading...Loading…


loading…