Reklamo ketu!

Unioni i Bashkesive Islame Shqiptare ne Zvicer organizoi seminar me te rinjte

Me 17.3.2018 ne xhamine Hena e Re ne Kreuzlingen te kantonit te Thurgau ne Zvicer u organizua seminar me te rinje nga xhamite e Zvicres lindore, gjegjesisht nga xhamia e Kreuzlingenit, e Salmsachut dhe e St. Gallenit (El-Hidaje). Seminari u organizua ne kuader te Unionit te Bashkesive Islame Shqiptare ne Zvicer (UBISHZ), me temen „Jo ekstremizmit ne emer te Islamit“, ne te cilen ligjeruan DrBashkim Aliu dhe Mr. Rejhan Neziri. Seminarin e pershendeti edhe kryetari i UBISHZ-se hfz. Mehas Alija i cili ne fund te seminarit per pjesemarresit ndau çertifikata.