Reklamo ketu!

Valon Berisha top modeli i njohur në Europë

E dimë që ambasadorët më të mirë me të denjë të një kombi janë njerzitë e artit kulturës dhe sportit . Në mërgatën tonë shtyllë kombi dhe mirëqenies sonë kemi dhe plot të rinjë menagjer mirë sportistë artistë fotomodela etj Valon Berisha është një nga ata të rinjë të edukuar arsimuar top model i njohur në Zvicer , Gjermani Britani të madhe . Valoni është prezent në shumë sfilata , madje në shumë sfilata në tv prestigjioze gjermane Ard Prosiben ka fascinuar dhe vet jurinë e këtyre televizioneve të nderuara me audiencë miliona shiques . Valoni , ka pasion për modelim është fotogjenik dhe ka të ardhme në këtë fushë . Top modeli Valon Berisha është nip i familjes nderuar Kida të Cermjanit të Gjakoves dhe krahas modelimit ka pasion leximin kolosin Ismail Kadare . Rinia jonë po na nderon dhe meriton admirim mbarëkombëtar dhe me shumë hapsirë mediale. Përgatiti :ERALD SELCA