Video e rrallë e vitit 1912: Të burgosurit shqiptarë, dërgohen në Beograd (VIDEO)

Shqiptarët të kapur rober lufte nga Kosova, Kumanova, Shkupi, dhe shumë qytete tjera ndërsa te lidhur dhe rrethuar nga ushtaret serbë dergohën në Beograd dhe nuk dihet për fatin e tyre.

Të burgosurit nxirren nga birucet të lidhur njeri për tjeterin ndërsa në këmbë detyrohën të ecin deri në Beograd.

Sponsored by Revcontent

MOS

Loading...
loading...Loading…


loading…