Reklamo ketu!

Vidhen mbi 5.000 euro në Stopanska Banka

Në orën 08:45, është paraqitur në Polici së në bulevardin “Jane Sandanski” të lagjes Aerodrom në Shkup është kryer vjedhje në bankën Stopanska Banka, informon MPB, njofton Portalb.mk.

Sipas informatave të MPB-së, kryerës i panjohur i ka kërcënuar me pistoletë të punësuarit në bankë dhe ua ka marrë paratë. Vlerësohet që vjedhja të jetë me vlerë rreth 320.000 denarë ose mbi 5.000 euro.

Pas vjedhjes, kryerësi e ka lëshuar vendin e ngjarjes, ndërkaq policia thotë se po ndërmerren masa për pastrimi ne plotë të rastit.