Reklamo ketu!

Yllza Maksuti, merr ftes nga FC Shchlieren të Zvicrës

Kohë më parë, Yllza Maksuti nga Struga u zgjodh Futbollistja ma e mirë e futbollit të Maqedonisë, kurse tash ajo ka marr ftes nga ekipa e Fc Shchlieren ku garon në ligën e par të futballit për femra në Zvicër.

Yllza Maksuti, 18 vjeçarja nga Struga e cila është e aktivizuar në klubin për vajza As United në Strugë dhe për Reprezentacionin e Maqedonis U19 ku është edhe kapitene në ekip,momentalisht është duke ushtruar në ekipin e FC Shchlieren në një prononcim për strugalajm tha se:

“Jam me fat që mora ftes nga një ekip europian si FC Shchlieren të Zvicrës, momentalisht jam ne provë ku kam mar vlersime të mira nga treneri dhe stafi i klubit.
Shpresoj se në ditët në vazhdim gjithçka do konkretizohet sepse qellimi im është që aktivitetin tim në fushën e futbalit ta vazhdoj në ekipet europiane”.(strugalajm.com)