Reklamo ketu!

Zaev në Strugë e sjell optimizmin nga Sofja për Euro-Integrimet

Maqedonia ka shores se shumë shpejtë do ec përpara me proceset integruese në NATO dhe BE deklatoi Zoran Zaev në Strugë në një takim me rininë .Ai theksoi se në Strugë vjen direkt nga Samiti i Sofjes ku mori mbështeje për integrimin e Maqedonisë.Ndërkohë duke i referuar rinisë potencoi se asaj duhet krijuar kushte që mos largohet dhe në këtë drejtim theksoi se qeveria e tij do ndërmarri një sërë masash.Ndërkohë për situatën në vend ai theksoi se Maqedonia është më lirë në cdo drejtim duke filluar nga media më lirë,gjyqësori pa presione dhe një shoqëri ku individit i respektohen të drejtat.Në këtë takim Zaev elabori edge çeshtje të tjer.Në këtê takim u prezantuan edhe Zv/ kryeministrat Osmani dhe Angjushev ndërsa në cilësinë e publikut ishte dhe kryetari i Komunës Ramiz Merko.(Strugalajm.com)