Reklamo ketu!

Zaevi, B.Osmani dhe Angjushev te premten në Struge ,ja me ke do takohen

Te premten 18.05.2018 ne Struge Hotel drim, kryeministri Zaevi dhe dy Zv.Kryeministrat Osmani dhe Angjushev ne Bashkepunim me zyren e RYCO-s ne Maqedoni do te realizojne takim me rinine per te biseduar per problemet, perspektiven e te rinjve ne vend.(Strugalajm.com)