Zbulohen hajdutët që bën kërdi në qytetin e Strugës

Stefan Dimoski, zëdhënës i SPB-së në Ohër, informoi Strugalajm.com se të dyshuarit veprat i kanë kryer në Strugë ndërmjet 03.07.2019 dhe 25.08.2019. Ata automjetet i merrnin nga oborret e shtëpive familjare ndërsa vjedhjet e rënda i kryenin në markete .

Në këtë mënyrë, hajdutët shkaktuan një dëm prej 569,000 denarë.(Strugalajm.com)

Loading...
loading...Loading…


loading…