Reklamo ketu!

Zbulohet autori i portretit të Kadri Zekës,punuar 36 vite më parë!

Miq të “Flakës Janarit”,Akademia e mbajtur në Gostivar,edicioni i 13 me radh,përpos që ngjalli emocione tek pjesmarësit,veçanërisht tek gjenerata e re pjesëmarrëse nga evokimet që paraqiten folësit në përgjithësi dhe në veçanti ish i burgosuri i heshtur,bashkëveprimtari i Jusufit dhe bashkëvuajtësi i dënimit me Rexhep Mala,Gostivarasi ynë,Doktori Zudi Bilalli,i cili paraqiti nji risi të pa njohur deri sot.Organizatorët e “Flaka e Janarit”,nukë u ndalën këtu.Ata zbuluan Autorin e Portretit të Heroit Kadri Zeka,portret që bartëm në duar 36 vite me radhë,Portret që mbushi faqet e revistave ilegale dhe legale,dhe të cilin e kuptuam pikërisht në natën e 16 Janarit se Autori është shoku dhe bashkëveprimtari i ngushtë i tij Emrush Xhemajli,ish Sekretari gjeneral i Lëvizjes Popullore të Kosovës dhe sotë I shoqërisë “Lëvizja”.Faleminderit Emrush per dhuratën dhe pjesëmarjen.
“Flaka e Janarit” në edicionet e radhes,do të zbuloi ende risi…!

Luan Veliu-Gostivar!