Zhaku:Gati pika kufitare Bellanoc – Staniçiq

Në një postim në rrjetin social Facebook, Memet Zhaku nga kabineti i zv/kryeministrit Bujar Osmani ka njoftuar se pika kufitare Bellanoc – Staniçiq do lëshohet në përdorim brenda një harku kohor të shkurtër. Zhaku ka shkruar se tashmë kjo pikë kufitare është gati. Bellanoc – Staniçiq do lidh Maqedoninë dhe Kosovën, ndërkohë do i jap një inpakt të ri raporteve ndërmjet Likovës dhe Gjilanit, duke shkurtuar rrugën për komunikimin e banorëve të kësaj ane për më shumë se 60 km. (Strugalajm. com)

Loading...
loading...Loading…


loading…